Carne De Porc Cu Aragaz Lent Lo Mein

Carne De Porc Cu Aragaz Lent Lo Mein
Slow-aragaz carne de porc Lo Mein este un fără lactate felul principal. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 446 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de amestec de condimente, țelină, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Aragaz Lent Lo Mein, Aragaz lent se amestecă-se prăjește Lo Mein, și Chow Mein De Pui Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, carnea de porc, amestecul de condimente (uscat), castanele de apă, lăstarii de bambusși țelina în ordinea listată în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
țelinățelină
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
3
Se amestecă ușor legumele congelate și teriyaki se unge și se glazurează. Increaseheat setarea la mare. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până când sunt legumeletendru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
LegumeLegume
4
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
5
Serviți carne de porcamestec peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Echipamente

DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista