Carne de porc cu aragaz lent cu mere dulce și fierbinte

Carnea de porc cu aragaz lent cu mere dulce și fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 261 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu mere premium lucky leaf, cartofi dulci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker BBQ Apple a tras sandwich-uri de porc cu morcov Apple Slaw, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Carne de porc cu aragaz lent și Curry de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor un aragaz lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mic, combinați ardeii chipotle, sarea, piperul și boiaua. Frecați amestecul peste carnea de porc.
Puneți carnea de porc în aragazul lent. Se acoperă cu cartofi dulci, ceapă și umplutură de plăcintă cu mere cu frunze norocoase.
Capac; gatiti la foc mic timp de 6 pana la 8 ore sau la foc mare timp de 3 pana la 4 ore.
Scoateți amestecul de porc și mere din aragazul lent. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Transferați lichidul de gătit într-o cratiță medie. Se amestecă împreună 1/4 cană de apă și 3 linguri de făină.
Se adaugă în cratiță. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul este ingrosat si clocotit; gătiți și amestecați încă 1 minut. Feliați carnea de porc și serviți cu amestec de mere și sos îngroșat.