Carnea de porc crocantă de caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 470 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți amidon de porumb, ulei de canolan, caju și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Salată Crocantă De Caju, Salată crocantă de caju Thai Quinoa cu sos de arahide cu ghimbir, și Batoane De Susan De Caju Cu Nucă De Cocos Crocantă Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul, oțetul, sosul de soia și 2 lingurițe de ulei până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați carnea de porc în 1 lingură de ulei până când carnea nu mai este roz; îndepărtați și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Încălziți uleiul rămas; amestecați morcovii și broccoli până când sunt fragede. Se amestecă amestecul de bulion; se amestecă în tigaie împreună cu ceapa verde. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Puneți carnea în tigaie și încălziți-o. Se amestecă caju.