Carne de porc cotlet caserola III

Carne de porc cotlet caserola III
Carne de porc cotlet caserola III este un lactate gratuit rețetă cu 5 porții. O porție conține 447 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Carne De Porc Cotlet Caserola, Carne De Porc Cotlet Caserola, și Carne De Porc Cotlet Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți orezul în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Presărați conținutul de amestec de supă de ceapă uscată peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
OrezOrez
4
Se amestecă supa de ciuperci cu apă și se toarnă peste orez. Aranjați feliile de ardei gras și ceapă peste amestecul de supă și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
5
Așezați Cotletele de porc deasupra piperului și cepei. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când Cotletele de porc sunt foarte fragede, iar orezul este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate21
Revista