Porc cotlet caserola II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă servește 5. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, sare condimentată, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Carne De Porc Cotlet Caserola, Caserola de cotlet de porc a mamei, și Carne De Porc Cotlet Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală medie cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Umpleți o cratiță mare pe jumătate cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați carnea de porc și fierbeți timp de 7 până la 10 minute. În timp ce se gătește, așezați pătratele de cereale de orez, sarea condimentată, praful de usturoi și pudra de ceapă într-o pungă de plastic resigilabilă și zdrobiți cerealele în firimituri; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Așezați carnea de porc, supa de ciuperci, fasolea verde, maioneza, pastele și 1 cană de brânză într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se amestecă bine, apoi se acoperă cu brânza rămasă. Completați cu amestecul de cereale zdrobit, acoperind totul complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți, neacoperit, la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 până la 40 de minute sau până când este încălzit pe tot parcursul.
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.