Carne de porc condimentată cu pătlagină

Carne de porc condimentată cu pătlagină
Carnea de porc condimentată cu Pătlagine necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, serrano chile, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma bananele coapte, puteți urma acest fel principal cu Banane Foster Pâine ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de porc și pătlagină, Cotlete de porc Mojo cu Pătlagine, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Pătlagine Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Frecați uleiul peste carnea de porc și puneți-l pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se amestecă condimentele împreună și se presară uniform pe ambele părți ale cărnii. Se fierbe, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați pătlaginele, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt și presărați cu zahăr. Se fierbe până când zahărul începe să se caramelizeze și fructele încep să se înmoaie, 4 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
5
Serviți Cotletele de porc și pătlaginele cu fasole neagră, o păpușă de smântână, câteva felii de chile și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista