Rețeta carne de porc chinezească picantă pentru oală este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Acest fel principal are 478 calorii, 52G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,29 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, usturoi, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Picant Crock Oală Chili Piper Pui, Chineză Cinci Picant Carne De Porc Rola, și Dan Dan Mian (tăiței în sos picant de porc chinezesc de arahide) pentru rețete similare.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.