Carne de porc chinezească fiartă cu ceapă dublă de primăvară

Carne de porc chinezească fiartă cu ceapă dublă de primăvară
Chineză carne de porc fiert cu ceapa dubla de primăvară este un Hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 175 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă de la BBC Good Food are 22 de fani. Un amestec de ghimbir, pastă miso, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Mazăre Fiartă Cu Ceapă De Primăvară Și Salată Verde, Ceapă de primăvară fiartă cu unt, cu mult arpagic, și Tofu Chinezesc fiert cu carne de porc măcinată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rumeniti carnea de porc pe ambele parti in ulei, apoi transferati-o intr-o caserola mare. Deglazați tigaia pe care ați folosit-o pentru rumenire cu vinul de orez sau Sherry și adăugați-o în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ghimbirul și usturoiul. Tăiați capetele de pe cele 8 cepe de primăvară grase și adăugați-le în tigaie întregi împreună cu ardeiul iute, bulionul, pasta miso (dacă se folosește) și sosul de soia. Aduceți totul la foc mic, apoi acoperiți și puneți caserola la cuptor pentru 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MisoMiso
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți capacul din caserolă și gătiți încă 20 de minute. Tăiați cele 4 cepe de primăvară mai subțiri și adăugați-le în caserolă chiar înainte de a servi cu orez aburit și bok choi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Orez FiertOrez Fiert
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista