Carne de porc chinezească fiartă cu ceapă dublă de primăvară

Carne de porc chinezească fiartă cu ceapă dublă de primăvară
Chineză carne de porc fiert cu ceapa dubla de primăvară este un Hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 175 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă de la BBC Good Food are 22 de fani. Un amestec de ghimbir, pastă miso, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Mazăre Fiartă Cu Ceapă De Primăvară Și Salată Verde, Ceapă de primăvară fiartă cu unt, cu mult arpagic, și Tofu Chinezesc fiert cu carne de porc măcinată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Rumeniti carnea de porc pe ambele parti in ulei, apoi transferati-o intr-o caserola mare. Deglazați tigaia pe care ați folosit-o pentru rumenire cu vinul de orez sau Sherry și adăugați-o în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ghimbirul și usturoiul. Tăiați capetele de pe cele 8 cepe de primăvară grase și adăugați-le în tigaie întregi împreună cu ardeiul iute, bulionul, pasta miso (dacă se folosește) și sosul de soia. Aduceți totul la foc mic, apoi acoperiți și puneți caserola la cuptor pentru 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MisoMiso
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți capacul din caserolă și gătiți încă 20 de minute. Tăiați cele 4 cepe de primăvară mai subțiri și adăugați-le în caserolă chiar înainte de a servi cu orez aburit și bok choi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Orez FiertOrez Fiert
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista