Carne de porc cajun a bunicii Edna

Carne de porc cajun a bunicii Edna
Porcul Cajun al bunicii Edna este o rețetă fără gluten cu 12 porții. O porție conține 236 de calorii, 34 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 1,81 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 6 ore și 35 de minute. Un amestec de ceapă, unt, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 531 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei cajun. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Prajitura Ho Ho a lui Edna, Varza Escaloped de la Edna Mae și Clatitele cu smântână a lui Edna Mae.

Instrucțiuni

1
Se toacă mărunt legumele. Într-o tigaie mare, căliți legumele în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă condimentele și sosul de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Tăiați friptura în jumătate.
4
Tăiați mai multe fâșii în friptură până la 1/2 inch de fund.
5
Puneți într-un 4-qt. Care gateste incet. Se pune amestecul de ceapă între fâșii și deasupra cărnii. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Transferați friptura pe un platou de servire; tine de cald.
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
8
Turnați sucurile de gătit într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Serviți cu friptură.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Cajun funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Vinul Rosé și Albarino. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista