Carne de porc balsamică cu șalotă
Carnea de porc balsamică cu șalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 181 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Gătit din Glossies: carne de porc balsamică cu șobolani, Sfeclă balsamică și șalotă, și Zmeură-pui Balsamic cu șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați restul de 4 lingurițe de ulei în tigaie; reduceți focul la mediu.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute. Se amestecă 1/2 cană de apă și oțet; se fierbe 6 minute. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Lingură amestec de șalotă peste carne de porc.