Carne De Porc

Carne De Porc
Carnea de porc este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 473 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, smântână, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Empanada De Porc În Stil De Petrecere, Porc Tras Petrecere Nachos, și Kebab De Petrecere Cu Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați carnea de vită uscată în bucăți mai mici și întindeți-o în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Înfășurați fiecare cotlet de porc cu o fâșie de slănină și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Așezați carnea de porc învelită deasupra cărnii de vită uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Într-un castron mediu amestecați supa și smântâna până se omogenizează bine; se toarnă amestecul deasupra cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista