Carne De Porc

Carne De Porc
Carnea de porc este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 473 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, smântână, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Empanada De Porc În Stil De Petrecere, Porc Tras Petrecere Nachos, și Kebab De Petrecere Cu Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați carnea de vită uscată în bucăți mai mici și întindeți-o în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Înfășurați fiecare cotlet de porc cu o fâșie de slănină și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Așezați carnea de porc învelită deasupra cărnii de vită uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Într-un castron mediu amestecați supa și smântâna până se omogenizează bine; se toarnă amestecul deasupra cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista