Carne De Om Mort
Carnea de om mort ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. 323 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, ketchup, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Om mort peste viermi (fleică peste tăiței spaghete), Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Cookie-urile Zilei Morților pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul, ceapa si telina in untul fierbinte pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 10 minute.
Transferați legumele într-un bol de amestecare și lăsați să se răcească doar la cald.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe o foaie de copt și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Spargeți ouăle în vasul de amestecare cu legumele și amestecați până când oul este neted.
Adăugați carnea de vită măcinată, condimentul Cajun și firimiturile de pâine.
Se amestecă cu mâinile până când amestecul este amestecat uniform. Formați amestecul de carne în forma unui om de băț.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C). După ce ați terminat, așezați jumătățile de măsline pe cap pentru ochi și turnați ketchup-ul pe abdomen. Reveniți la cuptor și coaceți încă 10 minute.
Serviți cu un cuțit de plastic înfipt în abdomen pentru efect.