Salată Crocantă De Ridiche-Conopidă

Salată Crocantă De Ridiche-Conopidă
Salata crocantă de ridiche-conopidă este o fără gluten și vegan farfurie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 192 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 5. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați vinaigrette, ridichi, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 90%. Rețete similare includ Salată crocantă de ridiche și roșii, Salată De Ridiche De Conopidă, și Salată de conopidă și ridiche.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 salată Bibb cu cap mare, tocată; 1 (6 uncii) pachet ridichi, feliate; 1 cană flori mici de conopidă; 1 (8 uncii) poate fasole mare nordică, drenată și clătită; și 1/3 cană vinetă fără grăsimi într-un castron mare; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Fasole Mare De NordFasole Mare De Nord
Salată De UntSalată De Unt
VinetăVinetă
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista