Carne de miel cu Sherry și ceapă

Carne de miel cu Sherry și ceapă
Carnea de miel cu Sherry și ceapă este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 308 calorii, 42G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sherry, shanks de miel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Încercați Ciorbe de miel și păstârnac cu sos de ceapă Sherry, Ciorbe de miel fierte cu brânză de capră și ceapă roșie murată, și Cotlete de miel fript cu ceapă și sos de Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți gambele de miel și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
2
Într - o tigaie de prăjire de 11 pe 17 inci, combinați bulionul, ceapa sotată și usturoiul și sherry. Aranjați mielul într-un singur strat în amestec. Acoperiți tigaia bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți într-un cuptor de 400 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Cu clești, transferați gambele pe un platou. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se amestecă ardeii roșii și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați sosul de miel și ardei roșu să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Puneți 1/2 gambe în fiecare dintre cele 2 tigăi de folie (9 pe 13 in.). Sosul de lingură uniform peste miel. Sigilați tăvile cu folie și înghețați (a se vedea faptele reci de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Dezghețați 1 tigaie (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 400 până când mielul este în abur, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când carnea este bine rumenită, cu aproximativ 10 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Fapte Reci. Ambalare: pungi de congelator și tigăi de folie. Stoarce tot aerul și sigiliu sac. Pentru o mai bună protecție a alimentelor congelate în timpul depozitării, sigilați fiecare pungă în interiorul celei de-a doua.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Pune saci plat în congelator până la solid, astfel încât acestea vor stiva. Sigilați tăvile din folie cu un strat dublu de folie pentru a proteja alimentele pentru depozitare. Etichetați fiecare vas cu marker permanent. Faceți o listă principală a felurilor de mâncare. Pe măsură ce scoateți fiecare din congelator, tăiați-l de pe listă. Pentru cea mai bună calitate, congelați amestecurile de carne nu mai mult de șase săptămâni, altele trei luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista