Carne de miel cu Sherry și ceapă
Carnea de miel cu Sherry și ceapă este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 308 calorii, 42G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sherry, shanks de miel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Încercați Ciorbe de miel și păstârnac cu sos de ceapă Sherry, Ciorbe de miel fierte cu brânză de capră și ceapă roșie murată, și Cotlete de miel fript cu ceapă și sos de Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți gambele de miel și uscați-le.
Într - o tigaie de prăjire de 11 pe 17 inci, combinați bulionul, ceapa sotată și usturoiul și sherry. Aranjați mielul într-un singur strat în amestec. Acoperiți tigaia bine cu folie.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore.
Cu clești, transferați gambele pe un platou. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se amestecă ardeii roșii și oțetul.
Lăsați sosul de miel și ardei roșu să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute.
Puneți 1/2 gambe în fiecare dintre cele 2 tigăi de folie (9 pe 13 in.). Sosul de lingură uniform peste miel. Sigilați tăvile cu folie și înghețați (a se vedea faptele reci de mai jos).
Dezghețați 1 tigaie (Vezi notele).
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 400 până când mielul este în abur, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când carnea este bine rumenită, cu aproximativ 10 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Fapte Reci. Ambalare: pungi de congelator și tigăi de folie. Stoarce tot aerul și sigiliu sac. Pentru o mai bună protecție a alimentelor congelate în timpul depozitării, sigilați fiecare pungă în interiorul celei de-a doua.
Pune saci plat în congelator până la solid, astfel încât acestea vor stiva. Sigilați tăvile din folie cu un strat dublu de folie pentru a proteja alimentele pentru depozitare. Etichetați fiecare vas cu marker permanent. Faceți o listă principală a felurilor de mâncare. Pe măsură ce scoateți fiecare din congelator, tăiați-l de pe listă. Pentru cea mai bună calitate, congelați amestecurile de carne nu mai mult de șase săptămâni, altele trei luni.