Carnea de curcan în stil de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 2,79 USD pe porție. O porție conține 296 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți sare și piper măcinat, ovăz laminat obișnuit, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Easy Thanksgiving Carne De Curcan, Ziua Recunostintei Pionier-Stil Planta Prăjită Turcia, și Resturi de Ziua Recunostintei: Sichuan-stil fierbinte și Numbing felii de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 9x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Amestecați curcanul măcinat cu ouăle, ceapa, ovăzul rulat, fasolea verde, afinele, rozmarinul și frunza de dafin într-un bol mare. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine ingredientele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Turcia Terestră
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Fasole Verde
Ovăz Laminat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De Pui
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Întindeți amestecul de curcan măcinat pe fundul vasului pregătit. Sus cu un strat de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
4 Felii Subțiri De Salam
4
Coaceți foaia de carne în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute până la 1 oră. Verificați doneness atunci când sucurile rula clar, și un termometru intern introdus în fleică ajunge la 160 grade F (70 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Între timp, pentru a face sosul, topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește timp de 1 până la 2 minute până când amestecul devine asemănător cu pasta și se rumenesc. Se amestecă usturoiul, scorțișoara și nucșoara. Treceți treptat în lapte și bulion de pui, aducând amestecul la fierbere. Coborâți focul la mediu și continuați să gătiți și să bateți până când se atinge grosimea dorită. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Măr Suplimentar Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii