Carne de Crab și sfeclă pur și simplu pe Granny Smith Apple
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 12 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mărul granny smith, sfeclă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de mere de sfeclă, Fetan și Granny Smith, Sfeclă De Aur, Granny Smith, Dovlecei De Nucă Și Gratine De Cimbru Cu Spirit, și Bunica Smith Mere Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Tăiați sfecla, lăsând aproximativ 1 inch de tulpină atașată și înfășurați bine în folie. Într-o tigaie mică friptură de sfeclă în mijlocul cuptorului pana cand se inmoaie, aproximativ 1 oră.
Alegeți carnea de crab pentru a îndepărta orice bucăți de coajă și cartilaj. Rupeți ușor bucăți mari de carne de crab și într-un castron mic amestecați împreună cu arpagic, suc de lămâie, 1 lingură smântână și sare și piper după gust. Amestecul de Crab poate fi făcut cu 6 ore înainte și răcit, acoperit.
Desfaceți sfecla cu atenție. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați pielea și tulpina și tăiați sfecla în câteva bucăți. În timp ce sfeclă este încă cald, folosind un mortar și pistil must sfeclă până la omogenizare. Într-un castron mic se amestecă împreună piure de sfeclă, oțet, rămase ' lingura smantana, si sare si piper dupa gust. Sfeclă pur aproprose poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Tăiați mărul prin capătul tulpinii în sferturi și miez.
Tăiați sferturile de mere transversal în felii groase de 1/4 inch. Completați fiecare felie de mere cu 1/4 linguriță de sfeclă pur și un amestec de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.