Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta)
Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta) este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. O porție conține 726 calorii, 57G de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați rulouri bolillo, oregano mexican, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tortilla Torta, Tijuana Torta, și Mamaliga Torta.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați carnea într-un vas de sticlă de 13 pe 9 inci.
Presărați carnea pe ambele părți cu sare și piper. Aruncați carnea cu cimbru și oregano, asigurându-vă că carnea este acoperită uniform.
Se toarnă sucul de portocale peste toată carnea.
Lăsați carnea să se marineze timp de 30 de minute.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz sau folosiți o tigaie pentru grătar, la foc mare.
Odată ce grătarul este fierbinte, grătați carnea timp de 5 minute pe fiecare parte, folosind clești pentru a răsturna carnea.
Scoateți carnea de pe foc și lăsați să se odihnească, acoperită, timp de aproximativ 10 minute.
Feliați carnea în bucăți suficient de mari pentru a se potrivi ruloului bolillo.
Întindeți 1 lingură de maioneză pe jumătățile interioare ale fiecărei role de bolillo. Condimentează cu mai multă sare și piper. Prăjiți ușor ruloul bolillo pe grătar, tăiat cu fața în jos, aproximativ 1 minut.
Așezați o bucată de carne feliată pe interiorul ruloului.
Adăugați feliile de avocado și roșii.
Serviți cu niște jalapeno murate alături.