Caribbean Crunch
Rețeta Caribbean Crunch este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Acest hor d ' oeuvre are 144 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de popcorn, stafide, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Caribbean Crunch, Crunch-crunch: o săptămână de (face înainte) salate de primăvară în borcane, și Cap 'n Crunch Macarons cu umplutură de aluat pentru prăjituri Cap' n Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Într-o tigaie de 15x10x1 inci, amestecați cereale, arahide, stafide și chipsuri de banane. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți untul și mierea la foc mic până când untul se topește. Se amestecă scorțișoară și sare; se toarnă peste amestecul de cereale, aruncând până se acoperă uniform.
Coaceți descoperit 10 minute, amestecând o dată. Se amestecă floricele și nuca de cocos.
Presărați sare suplimentară, dacă doriți. A se păstra într-un recipient etanș.