Cardoane Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cardoanele prăjite. Această rețetă face 8 porții cu 210 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cardoane, ulei vegetal, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Cardoane, Ramp-ed până cardoane, și Serios Italian: Cardoane.
Instrucțiuni
Aruncați orice tulpini exterioare decolorate și frunze mici din cardoane. Tăiați baza, vârfurile și tulpinile cele mai exterioare, îndepărtând corzile din tulpini cu un cojitor de legume (ca și pentru țelină), apoi tăiați cardoanele transversal în bucăți de 2 inci.
Înmuiați cardoanele în 2 litri de apă cu 1 lingură de sare într-un castron mare, răcit, cel puțin 8 ore.
Transferați într-o oală de 6 litri, apoi acoperiți generos cu apă rece și adăugați 2 linguri de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit ascuțit, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și răciți 5 minute.
Încălziți aproximativ 1 1/2 inci ulei până la 360 F într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu.
Bateți împreună făina și 1/4 linguriță de piper într-un castron puțin adânc.
Bateți împreună ouăle, apa și brânza într-un alt castron puțin adânc.
Aruncați o cincime din cardoane (dintr-o dată) cu făină, scuturând excesul, apoi transferați în amestecul de ouă și întoarceți-l cu o furculiță pentru a acoperi. Ridicați cardoanele acoperite 2 la un moment dat, lăsând excesul să picure, apoi aruncați cu grijă în ulei fierbinte. Când s-a adăugat Tot lotul, prăjiți, rotind ocazional, până devin aurii, 2 până la 4 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie proaspete pentru a se scurge.
Înveliți și prăjiți cardoanele rămase în 4 loturi. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.) Se condimentează cu sare.
* Cardoanele pot fi înmuiate și fierte cu 1 zi înainte, apoi răcite, acoperite.* Cardoanele sunt cele mai bune atunci când sunt prăjite chiar înainte de servire, dar pot fi prăjite cu până la 4 ore înainte. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 km f, aproximativ 15 minute.