Carbonara Vegetală De Primăvară

Carbonara Vegetală De Primăvară
Carbonara vegetală de primăvară ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 506 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți sparanghel, ardei gras, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel și verde de primăvară Carbonara, Rețetă Farfalle Carbonara (cu mazăre de primăvară), și Amestec De Legume De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti mazarea si sparanghelul in apa clocotita timp de 3 minute sau pana cand sparanghelul este crocant-fraged; scurgere. Plonjați în apă cu gheață; scurgere. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
PastePaste
MazăreMazăre
SareSare
2
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Combinați pastele și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
4
Combinați brânza și următoarele 3 ingrediente (prin ouă) într-un castron, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat lichid de gătit fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
5
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați slănină în amestecul de paste. Gatiti ardeiul gras in picaturi timp de 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
PastePaste
7
Adăugați amestecul de paste; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de ouă. Întoarceți tigaia la foc mic; gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista