Carbonara Vegetală De Primăvară
Carbonara vegetală de primăvară ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 506 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți sparanghel, ardei gras, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel și verde de primăvară Carbonara, Rețetă Farfalle Carbonara (cu mazăre de primăvară), și Amestec De Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea si sparanghelul in apa clocotita timp de 3 minute sau pana cand sparanghelul este crocant-fraged; scurgere. Plonjați în apă cu gheață; scurgere. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Combinați pastele și legumele.
Combinați brânza și următoarele 3 ingrediente (prin ouă) într-un castron, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat lichid de gătit fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, amestecand ocazional.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Adăugați slănină în amestecul de paste. Gatiti ardeiul gras in picaturi timp de 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați amestecul de paste; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de ouă. Întoarceți tigaia la foc mic; gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa usor, amestecand continuu.