Carbon Arctic cu glazură de mandarină-Habanero și bulion de cuscus de lămâie Meyer

Carbon Arctic cu glazură de mandarină-Habanero și bulion de cuscus de lămâie Meyer
Arctic Char cu glazură de mandarină-Habanero și bulion de cuscus de lămâie Meyer ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 892 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie meyer, fileuri artic char, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de mandarină, puteți urma acest fel principal cu Miere De Nucă De Cocos Tangerine Sorbet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Încercați Carbon Arctic cu glazură de mandarină-Habanero și bulion de cuscus de lămâie Meyer, Char Arctic cu bulion de Bouillabaisse, și Sandwich-uri Arctic char cu Slaw de lămâie-tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți fileurile pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Încălziți o tigaie mare, sigură pentru cuptor, la foc mare, adăugați peștele și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Periați cu o parte din glazură, întoarceți-o și continuați să gătiți (pe plită sau în cuptor) timp de 3 până la 4 minute sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Periați cu mai multă glazură și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Puneți o parte din bulion în boluri mari de mică adâncime, așezați peștele în mijloc, glazurat în sus și presărați o parte din cuscus în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
7
Serviți imediat.
8
Puneți sucul de mandarină într-o cratiță medie și gătiți la foc mare, până se reduce la 3/4 cană, amestecând ocazional. În timp ce sucul de mandarină se reduce, combinați oțetul și zahărul într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați sucul redus de mandarină și habanero la amestecul redus de oțet și amestecați pentru a combina. Puree într-un blender până se omogenizează și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Habanero ChiliHabanero Chili
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Transferați într-un castron și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
14
Adăugați bulionul de scoici și gătiți timp de 15 minute. Se strecoară amestecul și se întoarce în cratiță, se amestecă sucul de lămâie și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Se amestecă untul, dacă se folosește, și pătrunjelul rupt sau coriandrul. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
16
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță. Se amestecă cuscusul, se acoperă oala, se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute sau până când apa este absorbită și cuscusul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Scoateți capacul oalei, pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați coaja. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista