Caramele Pătrate
Caramele pătrate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun ferm, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Caramele nuci pătrate, Caramele mere pătrate, și Saltine Caramele Pătrate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tavă de copt de 9 pe 13 inci cu pergament.
Pregătiți crusta. Într-un castron mare, cu un mixer electric, bateți împreună untul și zahărul la viteză medie până la lumină, aproximativ 2 minute. Bateți gălbenușul de ou, vanilia și sarea. La viteză mică, bateți treptat făina doar până se amestecă. Aluatul va fi rigid. Bateți aluatul uniform pe fundul tăvii de copt.
Coaceți în centrul cuptorului până la aur PAL deasupra, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și împrăștiați bucățile de ciocolată uniform peste crustă. Întoarceți tigaia la cuptor timp de 1 minut.
Scoateți din nou tigaia și, folosind un cuțit, întindeți ciocolata uniform peste crustă.
Se presară uniform cu migdalele.
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în pătrate mici, apoi scoateți cu grijă din tigaie cu o mică spatulă offset sau o spatulă de glazură.
Aceasta este o altă dintre acele selecții întotdeauna populare de schimb de cookie-uri: pătratele dantelate cu caramel fac apel la aproape toată lumea. Îmbrăcați-le puțin țesând lungimi de panglică metalică aurie prin fursecurile stivuite.
De la petrecerea Cookie foarte veselă: cum să planificați și să găzduiți un schimb de Cookie-uri de Crăciun de Barbara Grunes și Virginia Van Vynckt. Text copyright 2010 de Barbara Grunes și Virginia Van Vynckt; fotografii Copyright 2010 de France Ruffenach. Publicat de Chronicle Books, LLC.