Caramele Matzoh Sărate

Caramele Matzoh Sărate
Salted Matzoh Toffee ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 94 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vanilie, matzoh, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Toffee Cu Nuci De Pin Sărate, Caramele Sărate-Pătrate De Ciocolată, și Caramel de unt sărat cu nuci.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 121°.linie foaie de cookie cu laturi sau tigaie de 15x10x1 inch cu folie. Aranjați matzoh pentru a se potrivi în foaia de prăjituri sau în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În cratița de 1 litru, topiți untul și zahărul brun la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Întindeți amestecul de zahăr brun uniform peste matzoh.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
MatzoMatzo
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Coaceți 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor; presărați chipsuri de ciocolată uniform deasupra amestecului de zahăr brun. Reveniți la cuptor; coaceți cu 3 minute mai mult sau până când chipsurile încep să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor; întindeți ciocolata topită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se presară cu sare de mare. Dați caramelul la frigider 2 ore sau până când este complet setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
CarameleCaramele
9
Rupeți caramelul în bucăți pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista