Caramele Chai-condimentate cu zmeură și chipsuri Phyllo cu fistic

Caramele Chai-condimentate cu zmeură și chipsuri Phyllo cu fistic
Chai-condimentat Cr caramele cu zmeură și chipsuri de fistic Phyllo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.27 pe portie. O porție conține 603 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de gălbenuș de ou, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Caramele Chai-condimentate cu zmeură și chipsuri Phyllo cu fistic, Fistic Phyllo Chipsuri, și Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți laptele, smântâna, cardamomul, boabele de piper, semințele de fenicul, bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele la fiert într-o cratiță grea la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Boabe De PiperBoabe De Piper
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 15 minute.
4
Între timp, gătiți zahărul granulat într-o cratiță mică și uscată, la foc moderat, tigaie învârtită (pentru a ajuta zahărul să se topească uniform), până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc. Se toarnă imediat caramelul în ramekins, înclinându-se pentru a acoperi uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Bateți împreună oul întreg și gălbenușul într-un castron mare. Aduceți din nou laptele condimentat la fierbere, apoi adăugați la ouă într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă baza de cremă printr-o sită fină într-o măsură de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Adăugați zahăr brun și un vârf de sare, apoi amestecați până se dizolvă zahărul. Împărțiți crema între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți cremele într-o baie de apă în mijlocul cuptorului până când sunt setate, dar încă tremurând ușor, aproximativ 30 de minute. (Cremele vor continua să se stabilească pe măsură ce se răcesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți ramekins din apă și răciți caramele CR aproxumme pe un suport. Se răcește, acoperit lejer cu folie de plastic, până la rece, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Chiar înainte de servire, rulați un cuțit în jurul marginilor interioare ale ramekins. Aranjați zmeura, capetele deschise, pe întreaga suprafață a cremelor, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
11
Așezați un fistic phyllo crisp Peste fiecare ramekin și inversați pe o farfurie, apoi îndepărtați cu grijă ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Caramele crincormme pot fi refrigerate (în ramekins) până la 2 zile. Această rețetă poate fi dublată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista