Caramele canadiene de caju ale bunicii

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Caramele canadiene de caju ale bunicii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 29 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de lapte condensat, caju, sirop auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care le fac oamenii atunci când fac caramele), Budinca de caju ciocolata neagra cu criza de caju confiate, și Salată asiatică cu pansament de caju și fursecuri cu unt de caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit cu aromă de unt. Aranjați caju tocat în fundul vasului.
Combinați zahărul brun, siropul auriu, laptele condensat îndulcit și untul într-o cratiță mare, cu fund greu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Nu amestecați odată ce siropul de zahăr începe să fiarbă.
Se încălzește la 250 de grade F (120 de grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă.
Se toarnă caramel peste caju. Se amestecă bine. Folosiți o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a răspândi amestecul uniform în vas; se lasă să se răcească 1 oră.
Tăiați caramelul răcit în pătrate sau Rulați în bile după dorință.