Caramele canadiene de caju ale bunicii

Caramele canadiene de caju ale bunicii
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Caramele canadiene de caju ale bunicii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 29 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de lapte condensat, caju, sirop auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care le fac oamenii atunci când fac caramele), Budinca de caju ciocolata neagra cu criza de caju confiate, și Salată asiatică cu pansament de caju și fursecuri cu unt de caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați ușor un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit cu aromă de unt. Aranjați caju tocat în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Cu RachiuSos Cu Rachiu
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Combinați zahărul brun, siropul auriu, laptele condensat îndulcit și untul într-o cratiță mare, cu fund greu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Nu amestecați odată ce siropul de zahăr începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Sirop De AurSirop De Aur
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Elixir GElixir G
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se încălzește la 250 de grade F (120 de grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se toarnă caramel peste caju. Se amestecă bine. Folosiți o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a răspândi amestecul uniform în vas; se lasă să se răcească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CajuCaju
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Tăiați caramelul răcit în pătrate sau Rulați în bile după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista