Caramel Vanilie Martini

Caramel Vanilie Martini
Reteta Caramel vanilie Martini se poate face în aproximativ 5 minute. O porție conține 344 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de amaretto, lichior de cremă irlandeză cu aromă de caramel, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Sos De Vanilie-Caramel, Vanilie Caramel Porumb, și Vanilie Caramel Gelato sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar de amestecare sau un pahar plin cu trei sferturi cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Adăugați Amaretto, lichior de cremă irlandeză și vodcă; se amestecă până se formează condens pe exteriorul sticlei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Stropiți sirop de ciocolată pe interiorul a două pahare de cocktail răcite, dacă doriți. Se strecoară amestecul Amaretto în pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Lichior AmarettoLichior Amaretto
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. Lohr Estates Bay Mist White Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
J. Lohr Estates Bay Ceață Alb Riesling
J. Lohr Estates Bay Ceață Alb Riesling
De culoare pai PAL, Riesling-ul nostru Bay Mist White are arome florale ispititoare cu caise verzi și fructe de mere pippin. Aromele sunt extinse pe palat, adăugând floare de portocal și litchi. Cu 2,56% zahăr rezidual echilibrat de aciditatea naturală crocantă și spritz dintr-o fermentație lungă și rece, white Riesling este un vin răcoritor capabil să completeze aromele vibrante ale bucătăriei Pacific Rim sau să stea singur ca aperitiv.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista