Caramel-Pere Clare
Caramel-Pear Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 175 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pere, caramele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Pear Crisp, Caramel Mere-Pere Clare, și Pear Cranberry Caramel Crisp.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați ovăzul și zahărul într-un castron mediu.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă firimiturile de napolitane.
Puneți perele în 1-1 / 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu amestec de firimituri.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când perele sunt fragede și toppingul este maro auriu. Se răcește 15 min.
Între timp, caramelele cu microunde și laptele într-un castron mic cu microunde la 1 până la 1-1/2 min. sau până când caramelele sunt complet topite, amestecând după 1 min.
Stropiți sosul de caramel peste desert chiar înainte de servire; acoperiți cu bici rece.