Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele cu caramel Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de sare, nuci pecan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarte Cu Cheesecake Cu Caramel Pecan, Mini tarte cu Pecan Caramel fără cereale și fără Gluten, și Tarte Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană de unt și zahărul pudră. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți egale. Apăsați fiecare bucată în partea de jos și în sus a cupei mici pentru brioșe, 1 3/4x1 inch, unsoare sau căptușită cu folie sau cupe de copt din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
În castron mediu, amestecați ingredientele rămase de tartă. Lingură puțin mai puțin de 1 lingură amestec în fiecare cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când umplutura este setată și crusta este maro deschis. Se răcește ușor; slăbiți din cupe cu vârful cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
4
Scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
5
În cratița de 1 litru, încălziți caramelele și laptele la foc mic, amestecând continuu, până se topesc și se omogenizează. Lingură topping pe Tarte răcite.