Caramel Mere Cu Susul În Jos Tort De Ulei De Măsline

Caramel Apple cu susul în jos tort de ulei de măsline ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de tort, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mere Cu Susul În Jos, Cu Ulei De Măsline, Vanillan Și Scorțișoară, Tort De Caramel-Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 35
Topiți untul la foc mic într-o tigaie din fontă de 10 inci (adâncime de 2 inci). Se amestecă 3/4 cană de zahăr, combinându-se bine. Aranjați sferturile de mere într-un model circular în jurul exteriorului tigaiei și completați centrul cu sferturi suplimentare. Creșteți căldura la mediu și gătiți, fără agitare, 15 până la 20 de minute sau până când zahărul devine auriu.
Bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un bol mare al unui mixer electric la viteză mare de aproximativ 3 minute sau până când este gros și palid. Reduceți viteza la mediu și adăugați încet ulei de măsline și vanilie până când se combină bine.
Scoateți din mixer și amestecați făina doar pentru a combina.
Așezați albușurile de ou și 1/2 linguriță de sare de mare într-un bol mare separat al unui mixer electric și bateți la viteză medie până se spumează.
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți doar până se formează vârfuri moi.
Îndoiți ușor o treime din albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri. Îndoiți albușurile rămase, având grijă să nu amestecați prea mult.
Se toarnă aluatul în tigaie cu mere.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Răciți tortul aproximativ 5 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor pentru a slăbi. Invertiți pe un platou mare și, dacă doriți, presărați 1/4 linguriță de sare de mare peste mere și caramel.
Se servește cald cu frișcă ușor îndulcită sau înghețată de vanilie.