Caracatiță La Grătar În Stil Italian

Caracatiță La Grătar În Stil Italian
Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 306 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Dacă aveți boabe de piper, ulei de măsline extravirgin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vinete la grătar în stil Italian, Sandwich Portobello La Grătar În Stil Italian, și Roșii Umplute La Grătar – Stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, așezați caracatița împreună cu vinul, boabele de piper, 1 lămâie tăiată în jumătate, plută și usturoi. Acoperiți cu apă cu 1 inch și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la foc mic și gătiți caracatița până când este fragedă când este străpunsă cu un cuțit ascuțit. (Oriunde de la 45 la 90 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
CaracatițăCaracatiță
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți și lăsați caracatița să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se întinde uniform pe grătarul de cărbune. Alternativ, setați arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Aruncați caracatița cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
CaracatițăCaracatiță
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați caracatița pe grătar și gătiți câteva minute pe ambele părți până când caracatița se rumeneste bine, dar rămâne totuși umedă, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Tăiați tentaculele de caracatiță, așezați pe un platou și stropiți cu uleiul de măsline rămas, sucul de lămâie rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
CaracatițăCaracatiță
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6
Serviți imediat sau la temperatura camerei cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista