Caracatiță la grătar cu varză, roșii și fasole

Caracatiță la grătar cu varză, roșii și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caracatița la grătar cu varză, roșii și fasole. O porție conține 445 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de coriandru, fasole pinto, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Caracatiță la grătar cu fasole Gigante și Oregano, Varză înăbușită cu fasole neagră și roșii, și Fasole albă Asiago cu Farro, Kale și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți caracatița și vinul într-o oală mare. Curățați 2 cuișoare de usturoi; se adaugă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă apăpentru a acoperi cu 2". Aduceți la fierbere, reduceți căldura lamediu și fierbeți până când caracatița este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
3
Se transferă pe o farfurie; lasa sa se raceasca.
4
Cutoctopus în bucăți de 4".
5
Îndepărtați cât mai mult posibil stratul exterior violet alunecos, fără a îndepărta ventuzele.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați căței de usturoi și rozmarin într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Adăugați roșii întregi, stropiți cu 3 linguri de ulei și condimentați ușorcu sare și piper. Aruncă pentru a acoperi. Prăjiți30 de minute, amestecând ocazional, până laroșiile sunt vezicule și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Roșii întregiRoșii întregi
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Lasă să se răcească. Cojiți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Prăjiți semințele de coriandru într-o abilitate micăpeste foc mediu, amestecând des, până laaromat și ușor întunecat la culoare,aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
11
Lasă să se răcească.
12
Se pune într-un resigilabilpungă de plastic. Folosind un sucitor sauîn partea de jos a unei tigaie, zdrobiți grosier semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
13
Bateți împreună coriandru, 3/4 cană de ulei șioțet într-un castron mic. Sezon vinaigretteto gust cu sare și piper. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoriandruCoriandru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Se încălzește restul de 2 linguri de ulei în altuloală mare. Lucrând în loturi, adăugați kale șigătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor,adăugând ulei suplimentar cu linguridacă se usucă. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Transferkale într-un castron mare și aruncați cu 1/4 cană devinaigretă de coriander.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un cărbunegrill sau încălziți un grătar de gaz la mediu-înalt.Încălziți 3 căni de fasole gătită într-o oală micăcu 1/4 cană de vinaigretă. Aruncați caracatițăcu jumătate din vinaigreta rămasă; grătiți până la caricat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Împărțiți roșiile, usturoiul, varza și fasolea printre farfurii. Se acoperă cu caracatiță la grătar, se stropește cu puțină vinaigretă și se condimenteazăgust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
TomateTomate
CaracatițăCaracatiță
UsturoiUsturoi
KaleKale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista