Caprese de vinete cu vinetă de roșii la grătar și busuioc

Caprese de vinete cu vinetă de roșii la grătar și busuioc
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian? Caprese de vinete cu vinaigretă de roșii și busuioc la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, vinete globe, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caprese De Vinete Cu Vinetă De Roșii La Grătar Și Busuioc, Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și Coulis de roșii, și Salată de vinete, porumb și pâine la grătar cu Vinaig de roșii-busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu). Aranjați feliile de vinete pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Ungeți ambele părți cu ulei și presărați sare și piper. Grătiți până când este ușor carbonizat și fraged, întorcându-se ocazional și mișcându-se pentru a găti uniform, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați pe foaia de copt căptușită cu folie. Roșia de prune la grătar până când pielea este carbonizată și despicată, întorcându-se des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se transferă pe foaie cu vinete și se răcește. Miez de prune roșii; se pune în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați busuioc tocat, oțet și 1/4 cană de ulei. Se amestecă până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Transferați în castron mic. DO AHEAD vinetele și pansamentul pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.
8
Suprapuneți feliile de vinete, feliile de brânză și feliile de roșii de moștenire pe farfurii individuale sau platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
VineteVinete
BrânzăBrânză
9
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Stropiți salata cu sos și garnisiți cu crenguțe de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista