Cappellacci de dovleac cu unt brun de salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cappellacci de dovlecei cu unt brun de salvie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, aluat de paste, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovleac De Nucă Și Unt Brun De Salvie Cu Tortellini, Taitei de dovlecei de nucă în unt brun de salvie, și Gnocchi de dovleac cu unt brun de salvie.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Periați părțile tăiate de dovlecei cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper (total). Prăjiți într-o tigaie superficială până se rumenesc și se înmoaie, 30 până la 45 de minute. Se răcește la temperatura camerei, apoi se folosește o lingură pentru a scoate carnea, transferând-o într-un castron mediu și aruncând coaja. Se amestecă brânza, nucșoara, pesmetul și sarea și piperul după gust.
Aluat sfert. Acoperiți 3 bucăți cu folie de plastic. Scoateți bucata rămasă într-un dreptunghi plat; praf cu făină.
Setați rolele mașinii de paste pe cea mai largă setare. Feed dreptunghi, o parte scurtă în primul rând, prin role. Îndoiți dreptunghiul în treimi, ca o literă, și alimentați-l, mai întâi o latură scurtă, prin role. Repetați încă 6 sau 7 ori, împăturind aluatul în treimi și alimentându-l prin role, o parte scurtă mai întâi de fiecare dată, prăfuind cu făină pentru a preveni lipirea.
Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul prin role fără pliere, mai întâi o latură scurtă. Continuați să alimentați aluatul fără a se plia, făcând spațiul dintre role mai îngust de fiecare dată, până când se folosește a doua sau a treia cea mai îngustă setare. (Nu rulați prea subțire sau pastele se vor rupe când sunt umplute.)
Puneți foaia de paste pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în pătrate de 3 inci.
Așezați o linguriță rotunjită de umplutură în centrul fiecărui pătrat, apoi umeziți ușor marginile pătratului cu apă și pliați în jumătate pentru a forma un triunghi, apăsând ferm, dar ușor în jurul umpluturii pentru a sigila și forțând orice aer. Aduceți 2 colțuri opuse împreună, capete suprapuse, pentru a face un inel mic, apoi apăsați-le împreună.
Transferați pe un prosop de bucătărie ușor făinat (nu pe pânză de pământ). Faceți mai mult cappellacci cu bucățile rămase de aluat și umplutura rămasă, transferând în prosopul de bucătărie.
Gatiti cappellacci intr-o oala de paste cu apa sarata la foc mic (2 linguri sare pentru 4 litri de apa) pana la al dente, 6 pana la 8 minute. Scurgeți ușor pastele.
Între timp, încălziți untul într-o tigaie medie grea la foc mediu, învârtindu-se, până se rumenesc, apoi gătiți salvie, amestecând, până când salvia este crocantă și untul este maro auriu intens. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Serviți cappellacci cu sos.