Nevoie de o farfurie vegană? Caponata greacă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 295 calorii. 301 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână vinete japoneze, pâine cu aluat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Caponata Greacă, Caponata, și Caponata.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toarnă roșiile conservate într-un vas de copt de 3 1/2 litru și se întinde pentru a acoperi fundul. Într-un castron mare combinați ingredientele rămase (cu excepția pâinii). Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se toarnă legumele peste conservele de roșii într-un strat uniform. Acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Scoateți folia și coaceți până când marginile legumelor sunt aurii, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
5
Serviți singur ca o parte sau peste pâine prăjită cu aluat pentru un fel principal.