Caponata de vinete cu stafide aurii este o vegan garnitură. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2094 calorii, 67g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de stafide aurii, ulei de măsline, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Caponata Cu Fenicul, Măsline Și Stafide, Caponata cu fenicul, măsline și stafide, și Caponata de vinete și smochine.
Instrucțiuni
1
Într-o strecurătoare, presărați vinetele cu 1 linguriță de sare și aruncați; lasa sa stea 30 de minute. Stoarceți orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Între timp, într-un castron mic, înmuiați stafidele în apă fierbinte până se înmoaie și se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgere.
4
Într-o cratiță medie, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și țelina, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați ardeiul gras roșu, usturoiul și jalapeo și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până la strălucire, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați roșia și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până începe să se descompună, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați vinetele scurse și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt foarte fragede, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
12
Transferați vinetele în castron și adăugați măslinele, caperele, stafidele și oțetul de sherry. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Oțet De Sherry
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Lăsați caponata să se răcească la temperatura camerei și serviți cu toasturile de baghetă.