Caponata De Vinete

Caponata De Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatan de vinete. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, vinete, stafide aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caponata De Vinete, Caponata De Vinete, și Caponata De Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați stafidele într-un castron mic; acoperiți cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 15 minute; scurgere. Pune deoparte.
3
Așezați vinetele într-o strecurătoare; se presara cu sare. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Scurgeți 1 oră. Clătiți bine; se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adauga vinete; saut 9 minute sau pana se rumeneste bine. Puneți vinetele într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adauga ceapa; saut 3 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați roșii; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
11
Adăugați amestecul de roșii în vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
12
Întoarceți tigaia la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați zahăr și oțet, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă stafidele, măslinele și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
OțetOțet
CapereCapere
MăslineMăsline
ZahărZahăr
14
Adăugați amestecul de vinete, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
15
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
16
Se servește cald sau la temperatura camerei.
17
Notă: Caponata se va păstra la frigider până la 5 zile; aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista