Caponata Bruschetta
Caponata Bruschetta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegană servește 10 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de vin, capere, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta Caponata La Gratar, Bruschetta Caponata de vinete la gratar cu salata de Ricotta, și Caponata.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când sclipesc.
Adăugați vinetele, aranjați într-un singur strat și condimentați cu sare și piper. Gatiti netulburat pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 2 minute. Amestecați vinetele și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, încă aproximativ 2 minute.
Se scoate într-un castron mediu și se lasă deoparte.Reduceți focul la mediu, adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și încălziți până la sclipire.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați stafidele, oțetul, caperele și zahărul și amestecați pentru a combina. Gatiti pana cand otetul a fost absorbit, aproximativ 2 minute.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Așezați pâinea pe grătar (rezervați foaia de copt) și gătiți până când apar urme de grătar și pâinea este prăjită și crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.Întoarceți pâinea la grătar pe foaia de copt rezervată, condimentată în sus și frecați părțile condimentate cu usturoiul clove.To serviți, împărțiți uniform amestecul de caponata între feliile de pâine.
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți, înainte de servire.