Caponul prăjit la cuptor auriu necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1136 calorii, 87G de proteine, și 83g de grăsime per portie. Pentru $ 3.76 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Un amestec de sare și piper, ierburi, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline, Friptură Capon cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți, și Omletă De Cuptor De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți gâtul și mănușile din cavitate și clătiți puiul sub apă rece, în interior și în exterior. Se usucă bine cu prosoape de hârtie. Condimentează generos corpul și cavitatea puiului cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați împreună untul, sucul de lămâie și ierburile tocate. Frecați untul cu ierburi peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți jumătățile de lămâie, ceapa, usturoiul și ierburile întregi în interiorul păsării. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie pentru a vă ajuta să vă mențineți forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe un suport În V într-o tigaie. Gătirea puiului pe un raft îi ajută să-și facă pielea crocantă și îl împiedică să se lipească de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Turnați apă în tigaia de prăjire pentru a preveni arderea și fumatul picăturilor de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți puiul timp de aproximativ 20 de minute, apoi întoarceți cu grijă pasărea peste piept în sus. Cel mai bine este să scoateți tigaia din cuptor, să închideți ușa cuptorului pentru a menține temperatura și să rotiți puiul pe tejghea. Ungeți puiul peste tot cu picăturile de tigaie. Reduceți căldura la 375 grade F și readuceți tigaia în cuptor. Continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 165 de grade până la 170 de grade F, conta pe acest lucru luând aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți puiul într-un platou și lăsați să stea 15 minute, astfel încât sucurile să se așeze înapoi în carne înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Între timp, turnați picăturile din tigaia de prăjire într-un separator de sos sau o cană de măsurare pentru a lăsa grăsimea să se ridice în vârf. Degresați și aruncați grăsimea, apoi întoarceți sucurile de tigaie înapoi în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Așezați tigaia deasupra aragazului la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Adăugați sherry și deglazați, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei. Condimentează cu sare și piper și servește cu pui.