Capon Prăjit La Cuptor Auriu

Capon Prăjit La Cuptor Auriu
Caponul prăjit la cuptor auriu necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1136 calorii, 87G de proteine, și 83g de grăsime per portie. Pentru $ 3.76 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Un amestec de sare și piper, ierburi, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline, Friptură Capon cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți, și Omletă De Cuptor De Aur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți gâtul și mănușile din cavitate și clătiți puiul sub apă rece, în interior și în exterior. Se usucă bine cu prosoape de hârtie. Condimentează generos corpul și cavitatea puiului cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați împreună untul, sucul de lămâie și ierburile tocate. Frecați untul cu ierburi peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți jumătățile de lămâie, ceapa, usturoiul și ierburile întregi în interiorul păsării. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie pentru a vă ajuta să vă mențineți forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe un suport În V într-o tigaie. Gătirea puiului pe un raft îi ajută să-și facă pielea crocantă și îl împiedică să se lipească de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Turnați apă în tigaia de prăjire pentru a preveni arderea și fumatul picăturilor de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți puiul timp de aproximativ 20 de minute, apoi întoarceți cu grijă pasărea peste piept în sus. Cel mai bine este să scoateți tigaia din cuptor, să închideți ușa cuptorului pentru a menține temperatura și să rotiți puiul pe tejghea. Ungeți puiul peste tot cu picăturile de tigaie. Reduceți căldura la 375 grade F și readuceți tigaia în cuptor. Continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 165 de grade până la 170 de grade F, conta pe acest lucru luând aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți puiul într-un platou și lăsați să stea 15 minute, astfel încât sucurile să se așeze înapoi în carne înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Între timp, turnați picăturile din tigaia de prăjire într-un separator de sos sau o cană de măsurare pentru a lăsa grăsimea să se ridice în vârf. Degresați și aruncați grăsimea, apoi întoarceți sucurile de tigaie înapoi în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Așezați tigaia deasupra aragazului la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Adăugați sherry și deglazați, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei. Condimentează cu sare și piper și servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista