Capace De Ciuperci Portobello Umplute
Capacele de ciuperci portobello umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 154 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de capace de ciuperci portobello, brânză mozzarella, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, Capace Portobello Umplute Cu Roșii Și Măsline, și Capace De Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați carnea de crab, firimiturile de pâine în stil Italian, panko, parmezanul, brânza mozzarella, oul, laptele și untul într-un castron până când sunt suficient de groase, dar flexibile pentru a se modela. Împărțiți și rotiți în 12 bile de 1 inch.
Apăsați ușor bilele în capacele de ciuperci și apăsați pentru a se răspândi într-o movilă rotunjită deasupra ciupercii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește și auriu deasupra, aproximativ 30 de minute.