Cantaloupe-Basil Agua Fresca

Cantaloupe-Basil Agua Fresca
Cantaloupe-Basil Agua Fresca ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 312 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,69 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 60 de fani. Dacă aveți la îndemână pepene galben, frunze de busuioc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Cantaloupe-Basil Agua Fresca, Cantaloupe Agua Fresca, și Cantaloupe Agua Fresca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând în loturi, pepene galben pur și simplu într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți o sită cu ochiuri fine peste un castron mare; aliniați sita cu pânză de brânză. Se strecoară pur și simplu în castron; adunați pânză de brânză într-un pachet și stoarceți orice suc rămas în castron. Repetați procesul cu tifon proaspăt, strecurat într-un ulcior mare (ar trebui să aveți aproximativ 5 cani suc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
SitaSita
BolBol
3
Adăugați suc de lămâie, busuioc și 2 căni de apă rece în ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BusuiocBusuioc
ApăApă
4
Lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de 1-2 ore. Umpleți paharele cu gheață. Împărțiți agua fresca între ochelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agua FrescaAgua Fresca
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista