Cannellini-Ciuperci Portobello Umplute
Cannellini-Umplute ciuperci Portobello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de paste îmbuteliat, rozmarin, brânză ricotta parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați branhiile de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Așezați capacele, cu fața netedă în sus, pe foaia de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 2 minute. Întoarceți capacele; se fierbe 2 minute.
Combinați ricotta, sarea, praful de usturoi și rozmarinul, amestecând bine.
Întindeți 2 linguri de amestec de brânză în fiecare capac. Lingură 3 linguri sos de paste peste amestec de brânză în fiecare porție. Împărțiți fasolea uniform între capace; presărați fiecare porție cu 2 linguri de mozzarella. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.