Cannellini-Ciuperci Portobello Umplute

Cannellini-Ciuperci Portobello Umplute
Cannellini-Umplute ciuperci Portobello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de paste îmbuteliat, rozmarin, brânză ricotta parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Îndepărtați branhiile de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Așezați capacele, cu fața netedă în sus, pe foaia de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 2 minute. Întoarceți capacele; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Combinați ricotta, sarea, praful de usturoi și rozmarinul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Întindeți 2 linguri de amestec de brânză în fiecare capac. Lingură 3 linguri sos de paste peste amestec de brânză în fiecare porție. Împărțiți fasolea uniform între capace; presărați fiecare porție cu 2 linguri de mozzarella. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista