Candy Martini

Candy Martini
Candy Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 414 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți la îndemână vodcă cu aromă de fructe de pădure jigger, schnapps de piersici jigger, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Candy Cane Martini, Bomboane De Porumb Martini, și Candy Cane Martini.

Instrucțiuni

1
Umpleți un agitator de cocktail 1/2-plin cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
GheațăGheață
2
Se toarnă suc de afine, vodcă, schnapps de piersici și triplu sec peste gheață. Acoperiți agitatorul și agitați energic; se strecoară într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Schnapps De PiersiciSchnapps De Piersici
Triplu SecTriplu Sec
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
GheațăGheață
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista