Candy-Bar Fudge
Candy-Bar Fudge ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 715 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți chipsuri de ciocolată semidulce, lapte evaporat, batoane de bomboane și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Candy Bar Fudge, Candy Bar Fudge, și Candy Bar Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc bomboane baruri în congelator pentru aproximativ 10 minute la firma; felie 1/2-inch la 3/4-inch grosime.
Aliniați un vas de copt pătrat de 9 inci cu folie de aluminiu și grăsime cu unt.
Încălziți zahărul, 3/4 cană de unt și laptele evaporat într-o cratiță la foc mediu, amestecând pentru a topi untul și a dizolva zahărul. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând constant, până când un termometru cu bomboane introdus în mijlocul siropului citește 234 grade F (110 grade C), 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă chipsurile de ciocolată în sirop până se topesc și se netezesc. Amestecați crema de marshmallow și extractul de vanilie în amestec pentru a face un fudge neted.
Întindeți jumătate din fudge în vasul pregătit și stratificați bucățile de bomboane peste fudge; turnați restul de fudge deasupra batoanelor.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a tăia în pătrate.