Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 45 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, miere, tartine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Supă De Morcovi Cu Ghimbir Curry, Morcov curry, cartofi dulci și supă de ghimbir, și Confit Morcov Arancini Tartine Cu Morcov Prăjit Houmous.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti canapele, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina, 2 2/3 căni de apă și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și amestecați cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Se toarnă într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu pudră de curry. Se răcește 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Tăiați amestecul de naut în pătrate de 40 (1 inch); așezați pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Năut
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până devin aurii. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti untul, combinați morcovul, 2 căni de apă, untul, mierea și ghimbirul într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 7 minute sau până când morcovul este fraged. Creșteți căldura la mediu-mare; descoperiți și gătiți 12 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Morcov
Ghimbir
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Combinați amestecul de morcovi, sucul de lămâie, 1/4 linguriță sare și piper într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Morcov
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
9
Așezați untul de morcov într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Tăiați o gaură mică în 1 colț de pungă; pipă aproximativ 1 linguriță de unt de morcov pe fiecare canap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
10
Presărați canapele uniform cu migdale și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm