Canapele Cremoase De Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați canapele cremoase de ceapă. Această rețetă face 48 de porții cu 79 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, boia de ardei, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Jarlsberg, ceapă și canap de mere, Tartine de Anchoa (tartine de hamsie), și Baie De Ceapă Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Caramelizați ceapa sotând în ulei până când sunt maro și ușor lipicioase, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Tăiați pâinea în runde de 2 inci, folosind un tăietor de biscuiți sau un pahar. Toast 1 parte. Condimentează crema de brânză cu sos Worcestershire, sare condimentată, piper negru și roșu și boia de ardei.
Întindeți amestecul de brânză cremă pe partea prăjită a rundelor de pâine. Centrul de sus cu ceapă caramelizată. Înghețați cu maioneză și presărați ușor cu boia de ardei.
Coaceți până la prăjit și bubuit, aproximativ 15 până la 20 de minute.