Campbell ' s Kitchen paste cremoase Primavera

Campbell ' s Kitchen Creamy Pasta Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 337 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați combinația de legume, apă, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Imprimare: Paste Primavera cu Pesto de spanac-bucătărie subțire, Paste cremoase Primavera pentru doi, și Paste Cremoase Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți supa, apa, brânza, sucul de lămâie, busuiocul, pudra de usturoi, piperul negru și legumele într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați spaghetele în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.