Servitoarele de onoare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Servitoare de Onoare (Tarte), Cameriste o-Muls shake-uri, și Honor Roll.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană de făină și 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați în 1/4 cană de unt până când este mai mic decât mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Mazăre
4
Presărați câte 1 lingură de lapte pe rând peste aluat până se umezește. Formați aluatul într-o bilă. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
Rola
5
Tăiați în 2 cercuri de 1/2 inch folosind un tăietor de biscuiți sau biscuiți. Apăsați cercuri în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale mini-cupelor de brioșă ungreate. pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Într-un castron mediu, smântână împreună 2 linguri unt, 3/4 cană zahăr și 1 lingură făină. Bateți ouăle și sherry-ul, apoi amestecați migdalele măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Unt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați 1/4 linguriță de gem în fundul cupelor căptușite. Acoperiți cu 1 lingură de amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Gem
8
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blaturile se rumenesc ușor. Lăsați să se răcească ușor înainte de a scoate din cutii de briose pentru a se răci pe rafturi de sârmă.