La cuptor umplute cambulă Ricardo este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1077 calorii, 54g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema ușoară, puteți urma acest curs principal cu Scones Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Flounder Umplute, și Flounder Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați pesmet, 1 linguriță nucșoară, salvie, țelină, ceapă și sare un piper; se amestecă bine. Bateți ușor oul și amestecați în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Umplutură
țelină
Nucșoară
Piper
Ceapă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți umplutura pe fiecare file, înfășurați-o și fixați-o cu scobitori. Stand fileuri într-o caserola 2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ardei Arbol
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
3
Se amestecă împreună smântână și sherry într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă peste fileuri.
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Serviți fileuri umplute cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
9
Presărați ușor cu nucșoară, așezați un pat de unt sau margarină pe fiecare File și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pătrunjel
Nucșoară
10
Dacă sosul are nevoie de îngroșare, turnați-l într-o cratiță mică. Se amestecă 2 până la 3 linguri de făină și se gătește la foc mic timp de 5 minute.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.