Cambulă Umplute La Cuptor Ricardo

Cambulă Umplute La Cuptor Ricardo
La cuptor umplute cambulă Ricardo este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1077 calorii, 54g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema ușoară, puteți urma acest curs principal cu Scones Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Flounder Umplute, și Flounder Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați pesmet, 1 linguriță nucșoară, salvie, țelină, ceapă și sare un piper; se amestecă bine. Bateți ușor oul și amestecați în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UmpluturăUmplutură
țelinățelină
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți umplutura pe fiecare file, înfășurați-o și fixați-o cu scobitori. Stand fileuri într-o caserola 2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
3
Se amestecă împreună smântână și sherry într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste fileuri.
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți fileuri umplute cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
9
Presărați ușor cu nucșoară, așezați un pat de unt sau margarină pe fiecare File și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PătrunjelPătrunjel
NucșoarăNucșoară
10
Dacă sosul are nevoie de îngroșare, turnați-l într-o cratiță mică. Se amestecă 2 până la 3 linguri de făină și se gătește la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista