Cambulă La Cuptor Cu Maioneză Cu Ierburi Și Vermut
Cambulă coaptă cu maioneză și vermut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.35 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 113g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 992 calorii. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Dacă aveți cimbru, pudră de ceapă, pimento și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Încercați Cambulă la cuptor cu maioneză cu ierburi și vermut, Flounder Cu Cuscus Cu Ierburi, și Cambulă umplută cu Crab cu Aioli cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se spală, se usucă și se pune peștele într-un vas de copt uns (11 1/2 X 7 1/2 X 1 3/4). Fileurile se vor suprapune.Se amestecă bine următoarele 7 ingrediente.
Întindeți amestecul de mayo deasupra peștelui.
Se toarnă vermut peste pește.
Coaceți descoperit într-un cuptor de 350 de grade timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.