Cambulă Braconată Cu Mentă Beurre Blanc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Flounder Braconat cu mentă Beurre Blanc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 321 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, vin, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc, Beurre Blanc, și Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de pește cu pielea în sus pe o tăietură. Feliați fiecare file în jumătate pe lungime pentru a face 12 benzi. Într-un castron mic amestecați ghimbirul, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Presărați amestecul de condimente uniform peste tot peștele și apoi presărați cu 2 Tbs. din menta tocată.
Rulați fiecare bandă într-o bobină, începând cu capătul mai gras și aliniați rola de-a lungul marginii tăiate. Asigurați-vă cu o scobitoare, împingând-o în capătul subțire și prin cealaltă parte.
Presărați șalotele peste fundul unei tigaie de 10 inci cu față dreaptă. Aranjați bobinele de pește tăiate în jos în tigaie.
Se toarnă vinul și 1/3 cană de apă. Întoarceți focul la mediu și aduceți lichidul la foc mic. Reglați căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și braconați peștele până când este gătit, 4 până la 8 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera peștele pe o farfurie caldă. Cort cu folie în timp ce terminați sosul. Creșteți căldura la mare și fierbeți lichidul până când se reduce la aproximativ 3 Tbs. (Abia ar trebui să acopere fundul tigaiei.)
Adăugați smântâna și fierbeți timp de 30 de secunde. Reduceți focul la minim și bateți în 2 felii de unt rece, restul de 1-1/2 Tbs. mentă și arpagic. Când untul este aproape topit, adăugați o altă felie și bateți până se topește în cea mai mare parte. Repetați cu untul rămas, câte 1 felie pe rând. (Aveți grijă să nu supraîncălziți sosul sau se va separa.) Condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți scobitorii din fiecare bucată de pește.
Serviți peștele (3 bucăți pe porție) stropit cu sosul. Sugestii de servire începeți masa cu o salată simplă de grădină
29, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
3, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.